Anleggsnytt fra særforbundene uke 36

Anleggsnytt fra særforbundene uke 36

Brukere har vurdert dette innholdet. Vi ville satt pris på din vurdering også. Logg inn og gi din vurdering!


Den siste tiden har mange særforbund kunnet glede seg over nyåpnede idrettsanlegg rundt om i Norge. Her har vi samlet informasjon fra Norges skiforbund, Norges Vannski og Wakeboard forbund og Norges Klatreforbund.

Norges Skiforbund kan melde om åpning av hele fem forskjellige skianlegg (to rulleskianlegg og tre hoppbakker/hoppanlegg) en helg i august, i Møre og Romsdal, Aust-Agder, Buskerud, Nordland og Vest-Agder. Vil du lese mer om disse, gå inn på forbundets nettsider via denne linken: 5 anleggsåpninger i ski-Norge.

Norges Vannski og Wakeboard forbund skriver om åpningen av Lågen kabelpark, Kongsberg Wakboardklubbs nye arena. På deres nettsider kan du både lese om åpningen og se mange bilder: Lågen kabelpark offisielt åpnet!

Norges Klatreforbund gratulerer Tromsø klatreklubb med Tromsø Klatresenter og Bodø klatreklub med sitt anlegg i Mørkvedhallen, og det vil arrangeres Norges cup på begge steder i løpet av høsten. Les mer her: To nye, store og moderne klatreanlegg har åpnet denne uken!

godeidrettsanlegg.no ønsker også å gratulere alle nye anleggseiere og -brukere, og håper på å se flere av disse anlegg som forbildeanlegg hos oss etter hvert!

Bilde fra åpningen av Tromsø Klatresenter 24. august. Foto publisert etter tillatelse fra Norges Klatreforbund.

Annen informasjon

72 resultat(er)
Nedenfor vil du finne relatert innhold.
Innholdstype: Aktuelt
Logo Norges Skiforbund

Anleggsnytt fra særforbundene uke 40

Norges Skiforbund skriver på sine nettsider om ny rulleskiløype på Nye Bunes stadion - som klarte kunststykket å koste mindre enn budsjettert!

Innholdstype: Veiledere

Alpinanlegg - Planlegging, bygging og drift

Du finner her en veileder for planlegging, bygging og drift av alpinanlegg, utarbeidet av Kulturdepartementet i samarbeid med Norges Skiforbund i 2011.

Innholdstype: Aktuelt
Collage, logo Norges Skiforbund og Norges Luftsportforbund

Anleggsnytt fra særforbundene uke 42

Norges Luftsportforbund har publisert en ny versjon av Modellflyhåndboka, og Norges Skiforbund skriver om et nytt rulleskianlegg som ligger både i Norge og i Sverige.

Innholdstype: Aktuelt
Kollasje logoer til Norges Cricketforbund, Norges Fotballforbund og Norges Skiforbund

Anleggsnytt fra særforbundene uke 44

Norges Cricketforbund forteller om åpningen av treningsnett på Risenga i Asker, Norges Fotballforbund har skrevet en kronikk om kunstgress og Norges Skiforbund har delt ut Anleggsprisen i 2019 til...

Innholdstype: Aktuelt

Anleggsnytt fra særforbundene uke 50

De siste to ukene er det mange nyheter om anlegg og relatert til anlegg fra særforbundene i norsk idrett: velodrom, økonomisk støtte til skileikanlegg, skolegårdskart, støymålinger og strandrydding...

Innholdstype: Aktuelt

Åpning av rulleskiløyper på Lygna og i Vikersund

Norges Skiforbund skriver om nye rulleskianlegg på sine nettsider.

Innholdstype: Aktuelt

Åpning av verdens nordligste rulleskianlegg i Hammerfest

Hammerfest kommune har bygget en rulleskitrasé på 2,7 km i Reindalen, og Hammerfest skiklubb har vært med å utvikle anlegget.

Innholdstype: Aktuelt

Asfalt innenfor markagrensen i Lillomarka

Lillomarka Arenas sitt nye rulleskianlegg ble offisielt åpnet 26. juni. Anlegget er tilrettelagt for paraidrett, på den måten at sløyfene har varierende helningsgrad. Det var ingen selvfølge at...

Innholdstype: Publikasjon

Bacheloroppgave: Optimalisert snølogistikk i forbindelse med VM i Granåsen 2021 (2016)

Teori om snødistribusjon i anlegg for nordiske grener er et forholdsvis nytt tema. I en tid med stadig varmere og villere vær, er det ikke lenger en selvfølge at man har nok natursnø til å drive...

Innholdstype: Temaside

Banemål og areal

Når man detaljprosjekterer et idrettsanlegg er det viktig at man vet hvilke mål og krav som skal tilfredsstilles. Under finnes lenker til banemål, veiledere og tekniske krav. Det anbefales også at...

Sider