Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 43 - 2023

Nyheter fra Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund, og Snøkompentansesenteret

Vintersesongen nærmer seg, og med det har de nye hoppbakkene i Granåsen i Trondheim fått besøk av det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS). I tillegg har Snøkompetansesenteret publisert ny veileder for salting av hoppbakker og Norges Håndballforbund inviterer til nasjonal anleggskonferanse. Dette er sakene du kan lese om i ukas anleggsnytt.

FIS på inspeksjon av nye hoppbakker i Granåsen 

Tidligere i oktober fikk hoppanlegget i Granåsen besøk av representanter fra FIS, hvor de var på inspeksjon av de helt nye hoppbakkene. Anlegget i Trondheim fikk flere gode tilbakemeldinger og ble omtalt som et drømmeanlegg. 

Hele saken om besøket i Granåsen kan du lese på skiforbundet sine nettsider : –Granåsen er en drøm (publisert: 17.10.2023)

Ny veileder for salting av hoppbakker

Nylig publiserte Hoppkomitéen i FIS en ny veileder for hvordan best salte snøen i hoppbakker under ulike snøforhold. Veilederen baseres på veilederen for langrenn, men inneholder detaljert informasjon spesifikt til hoppbakker. 

Les hele nyhetssaken og se FIS sin nye veileder på Snøkompetansesenteret sine nettsider: Ny veileder for salting av hoppbakker (publisert: 04.09.2023)

Norges Håndballforbund inviterer til nasjonal anleggskonferanse

Den 2. november inviterer Norges Håndballforbund til nasjonal anleggskonferanse på Scandic Flesland Airport i Bergen. Bærekraft, anlegg, idrettspolitikk og byggenæringen er blant temaene som skal diskuteres og debatteres. 

Frist for påmelding var torsdag 26. oktober. 

For påmelding og fullstendig program, følg linken til nyhetssaken på Håndballforbundet sine hjemmesider: Her er programmet til anleggskonferansen (publisert: 23.10.2023)