Nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert på det som skjer på godeidrettsanlegg.no? Vårt nyhetsbrev holder deg oppdatert på nytt innhold, aktuelle temaer og aktiviteter hos. Her finner du også tidligere nyhetsbrev.

Informasjon

Nyhetsbrevet sendes ut ca. én gang per måned. For å melde deg på nyhetsbrevet, klikk på linken under:

Meld deg opp til nyhetsbrevet her

Personvern

"Gode idrettsanlegg" bruker Mailchimp for å distribuere nyhetsbrev. For at du skal kunne abonnere, må vi ha en e-postadresse til deg. Å abonnere på nyhetsbrevet er frivillig. Prosjektleder for "Gode idrettsanlegg" og godeidrettsanlegg.no har det daglige ansvaret for behandling av e-postadressene, med samtykke som behandlingsgrunnlag. Når du melder deg på nyhetsbrevet, gir du samtykke til at vi lagrer e-postadressen din for å sende deg nyhetsbrev, samt for å sende direkte e-post ved behov, f.eks. ved viktige oppdateringer angående nyhetsbrevstjenesten. Vi benytter ikke e-postadressen til å sende reklame. Via Mailchimp kan vi få opplysninger om når du åpnet nyhetsbrevet, hvilket innhold du klikker på og hvilken e-postklient du oftest bruker.

Du kan når som helst melde deg av, samt be oss om å slette opplysningene dine. Ved å melde deg opp til nyhetsbrevet, godkjenner du også Mailchimps personvern og vilkår, se Mailchimp Privacy Policy and Terms.

Tidligere nyhetsbrev

Under finner du alle tidligere nyhetsbrev som vi har sendt ut. Noen av nyhetsbrevene har hatt et tema, mens de fleste har presentert nytt innhold på godeidrettsanlegg.no.

2021

2020

2019

2018

2017

2016