Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 33 - 2023

Nyheter fra Norges Dykkeforbund, Norges Cykleforbund og Norges Bilsportforbund

Snorkleløype på Fevik, ny oppdatering på Velodrom i Asker og tildeling av utstyrsmidler til bilsportforbundet - dette er nyhetene du kan lese om i ukens anleggsnytt.

Snorkleløype for barn på Fevik

Utenfor Strand Hotell på Fevik ligger en av byens mest populære strender. Her har undervannsklubben Triton designet, bygget og satt opp en snorkleløype for barn og unge. Løypen ligger på 2 - 2,5 meters dyp og er ca. 50 meter lang. Det eneste man trenger er en dykkermaske og snorkel, som kan lånes via BUA dersom man ikke har det selv.  

Les hele nyhetssaken "Undervannsklubben Triton tilbyr et unikt tilbud i lokalmiljøet" på dykkeforbundet sine nettsider (publisert: 15.08.23).

Asker-Velodrom tar form

Sykkelvelodromen på Asker begynner å ta form og selve sykkelbanen ble onsdag 9. august overlevert til NCK AS. Prosjektet går foreløpig som planlagt, og neste steg er installasjon av resultatsystem og tidtaker, samt idrettsgulv. 

Les mer om  Velodromen i Asker på cykleforbundet sine nettsider (publisert: 09.08.23). 

Tildeling av utstyrsmidler

I år har Kulturdepartementet tildelt 2,5 millioner kroner til norsk bilsport. Dette skal brukes på utstyr til anlegg, og klubber har nå mulighet til å søke om midler.

Se oversikt over utstyr som kan gi midler på bilsportforbundets hjemmesider (publisert: 15.08.23).