Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 27 - 2020

Nyheter fra Brettforbundet, Norges Motorsportforbund, Norges Curlingforbund og Norges Orienteringsforbund.

Wavepool-befaring, nytt motorsportanlegg i Lillehammer, islegging på Oppdal og autogenerert orienteringskart over hele Norge.

Wavepool-befaring i England

Brettforbundet har testet wavepool i Bristol, og skriver på nettsidene sine at "Brettforbundet ønsker å sette fokus på wavepools og elvebølger, og mener dette kan ha mye å si for surfesporten som helhet i Norge. Med begrenset tilgang på steder der bølger kommer naturlig og ofte, kan slike anlegg revolusjonere både tilbudet og utviklingen for surf i Norge." Les mer om opplevelsen og anleggstypen på Brettforbundets nettsider.

– Rett og slett en av de råeste opplevelsene jeg har hatt - brettforbundet.no (publisert 18.06.2020)

Motorsportanlegg på Korsåsen i Lillehammer

I 2021 skal et motorsportanlegg stå klart på Korsåsen i Lillehammer. På nettsidene til Norges Motorsportforbund kan du høre hva landslagstrener i Enduro, Pål Anders Ullevålseter, tenker om det.

Gleder seg til motorsport-anlegg står klart til bruk - nmfsport.no (publisert 22.06.2020)

Sommeråpen curlinghall

Norges Curlingforbund skriver at Oppdal Curlingklubb legger is i hallen sin allerede nå, for å tilby barn og unge i bygda curling i sommer. Også andre kan få booke inn seg.

Rekordtidlig is på Oppdal - curling.no (publisert 24.06.2020)
 

Et orienteringskart over hele Norge

mapant.no ligger nå så å si hele Norge kartlagt.

- Selv om det ikke er av samme kvalitet som o-kart – hvor en synfarer har gått over hele terrenget, gir dette unike muligheter i områder som aldri tidligere har vært kartlagt for orientering, sier Terje Mathisen, leder av Kartutvalget i Norges Orienteringsforbund, til orientering.no. Les mer om dette prosjektet på Norges Orienteringsforbunds nettsider.

«Gir unike muligheter» - orientering.no (publisert 26.06.2020)