Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 33 - 2020

Nyheter fra Norges Cricketforbund, Norges Motorsportforbund og Norges Bandyforbund

Beslutning om tak over Valle Hovins isbane, ny extreme enduro-del på Rudskogen Motorsportanlegg og Cricketbanen i Sandefjord snart ferdigstilt!

Artikkelen er mer enn 3 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter ferieavvikling både hos oss og hos særforbundene, har vi i denne nyheten samlet opp nytt om anlegg fra forbundene fra 4. juli til og med i dag, 13. august. 

Sandefjords cricketbane snart ferdigstilt

Norges Cricketforbund skriver på sine nettsider om at den siste finishen legges på den første cricketbanen i Vestfold og Telemark. Banen er lokalisert i Sandefjord, og det planlegges for etablere treningsnett i neste fase av utbyggingen.

Ny cricketbane i Sandefjord..! - cricketforbundet.no (publisert 07.08.2020)

Borg MC Klubb har anlagt ny endurotrasé

Norges Motorsportforbund forteller om Borg MC Klubb, som har utvidet sitt anlegg på Rudskogen med en ny, og vanskeligere, endurotrasé. Den såkalte extreme enduro-delen vil forbedre treningsmulighetene for utøverne.

Ny endurotrasé hos Borg MC Klubb - nmfsport.no publisert 27.07.2020

Renovering av Valle Hovin

Bystyret i Oslo vedtok 24. juni at Valle Hovins isbane skal renoveres, og, som Norges Bandyforbund skriver på sine nettsider, "med en klar føring for senere påbygging av hall".

Is til alle - tak over Valle! - bandyforbundet.no (publisert 30.06.2020 - vi beklager at vi ikke fikk med den i forrige Anleggsnytt)