Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 37 - 2022

Nyheter fra Norges Skiforbund og Norges Cykleforbund

I denne ukas anleggsnytt kan du lese om energikostander for skianlegg – et webinar holdt av Skiforbundet, sykkelvelodromen i Asker og om Snøkompetansesenterets 7 fremgangsmåter for snøgaranti ved skiarrangementer.

Webinar om energikostnader i skianlegg

Norges Skiforbund og Norske Alpinanlegg og Fjelldestinasjoner inviterer til webinar om energikostnader torsdag 15. september kl. 17:00-19:00. Formålet med webinaret er å komme med innspill og kunnskap til hvordan en kan håndtere dagens energisituasjon, samt etablere grunnlag for et videre arbeid for å redusere skianleggenes energikostnader. 

Webinar om energikostnader - skiforbundet.no (Publisert 12.09.2022)

NCF og Asker kommune utvider samarbeidet om velodrom

Uforutsette forhold har gjort byggingen av velodromen i Asker mer krevende enn forventet. Dette gjør at kommunen går inn som majoritetseier med 67% av aksjene, mens Norges Cykleforbund vil eie 33%. Anlegget, som vil bestå av både et idrettsbygg og et næringsbygg, er planlagt sluttført ved utgangen av 2023 med full drift fra våren 2024.

NCF og Asker kommune utvider samarbeidet om velodrom - sykling.no (Publisert 01.09.2022)

Snøkompetansesenterets 7 fremgangsmåter for snøgaranti ved skiarrangement

Et potensielt usikkerhetsmoment for arrangører av skiarrangementer er tilgangen på snø og gode løypeforhold. Snøkompetansesenteret har derfor publisert en liste med 7 ulike fremgangsmåter for å sikre snø til skiarrangementer.

Snow guarantee for skiing events – an overview - snøkompetanse.no (Publisert: 31.08.2022)