Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 14 - 2021

Nyheter fra Norges Skiforbund, Norges Volleyballforbund og Norges Tennisforbund

Sandvolleyballbaner klargjøres, nye tennis- og padeltennisbaner bygges og på Hafjell kommer det snart nytt aktivitets- og arrangementshus. Det er de siste anleggsnyhetene fra særforbundene.

Nå gjøres sandvolleyballbanene klare

Rundt om i Norge legger klubber og kommuner ny sand på banene, slik at sandvolleyballsesongen kan starte. Stavanger, Førde og Oslo er noen av de steder som nå har gjort klart for aktivitet. Norges Volleyballforbund har en oversikt over alle sandvolleyballbaner i Norge, som du finner på deres nettsider.

Sandvolleyballsesongen er her - volleyball.no (publisert 28.03.2021)

Tennis- og padeltennisbaner på gang

Norges Tennisforbund skriver på sine nettsider om nye anlegg i Kristiansand og i Kolbotn. I Kristiansand er det snakk om utvidelse av eksisterende anlegg, med nye tennisbaner både inne og ute, samt to padelbaner inne. I Kolbotn har man hatt boblehall i nesten 40 år, men nå skal man bygge innendørsbaner. Dette er et prosjekt man har sammen med fotballen, som samtidig bygger ny bane med tribuner.

Endelig for Kolbotn - norsktennis.no (publisert 30.03.2021)

Kristiansand utvider anlegget - norsktennis.no (publisert 31.03.2021)

Nasjonalanlegget Hafjell skal utvides med aktivitets- og arrangementshus

På nettsidene til Norges Skiforbund kan man lese at finansieringen av et nytt aktivitets- og arrangementshus ved Hafjell Alpinsenter nå er på plass. Anlegget har status som nasjonalanlegg for slalom og storslalom. Huset skal stå klart 22. desember, slik at det kan brukes på "det historisk første felles para-VM i snøsport i januar 2022". Huset er nemlig tilpasset parautøvernes behov, og legger til rette for felleskap for alle skiutøvere.

Endelig i mål med finansieringen - skiforbundet.no (publisert 07.04.2021)