Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 45 - 2021

Nyheter fra Norges Tennisforbund, Norges Skiforbund, Norges Gymnastikk- og turnforbund, Norges Motorsportforbund, Norges Skytterforbund og Norges Skiskytterforbund

Mysen Tennisklubb er kåret til "Årets anleggsutvikler", opptak fra skianleggsseminar, rapport fra NGTFs anleggskonferanse og momskompensasjon for idrettsanlegg - alt dette kan du lese om i ukens anleggsnytt.

Årets anleggsutvikler - tennis

Under Norges Tennisforbunds årlige Tennisforum ble flere priser delt ut, deriblant "Årets anleggsutvikler". Og vant, det gjorde Mysen Tennisklubb for anlegget Mysen Rackethall!

Her er årets vinnere - norsktennis.no (publisert 31.10.2021)

Opptak fra Norges Skiforbunds arrangør- og anleggsseminar

Fikk du ikke med deg Norges Skiforbunds arrangør- og anleggsseminar? Fortvil ikke, de har lagt ut opptak fra helgen! Presentasjoner fra prosjektet "Snow for the future" 23. oktober kan du også finne på nett.

Opptak av seminaret - skiforbundet.no (publisert 07.11.2021)

Nyheter fra Snøkompetanse.no

Rapport fra Anleggs- og lederkonferansen til Norges Gymnastikkforbund

Den innholdsrike konferansen startet fredag og ble avsluttet søndag, de siste dagene i oktober. Alle foredragene er tilgjengelige via forbundets nettsider.

Les mer:

Vellykket anleggs- og lederkonferanse i Sola - gymogturn.no (publisert 08.11.2021)

Momskompensasjon til idrettsanlegg

Det er flere av særforbundene som ønsker å gjøre sine medlemslag oppmerksom på at det nå er tiden for å søke om momskompensasjon til idretts- og nærmiljøanlegg. Fristen er 1. desember. Søknad og informasjon finner man på siden Søk momskompensasjon på idrettsanlegg hos Lotter- og stiftelsestilsynet.

Nå er det muligheter for momskompensasjon - nmfsport.no (publisert 08.11.2021)

Momskompensasjon for anleggsprosjekter - skyting.no (publisert 10.11.2021)

Momskompensasjon ved bygging av anlegg - skiskyting.no (publisert 11.11.2021)