Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 19 - 2020

Nyheter fra Norges Bordtennisforbund, Brettforbundet og Norges Skiforbund

Norges Bordtennisforbund tipser om klubbutviklingsprosjektet, der klubber blant annet kan søke om bordtennisbord til seg og til en barneskole. Wavepool og elvebølge vil kanskje bli spillemiddelberettiget - Norges Idrettsforbund har etter forslag fra Brettforbundet inkludert anleggene i sitt innspill til Kulturdepartementets spillemiddelordning. I nord samarbeider Norges Skiforbund og SpareBank 1 Nord-Norge om skileik- og basisanlegg.

Klubbutviklingsprosjektet - Bordtennisklubber fra hele landet kan søke

Norges Bordtennisforbund startet i 2019 opp prosjektet "Bordtennis – alle skal med". Den gangen var det begrenset antall fylker som kunne søke om støtte, men nå åpner prosjektet opp for hele Norge! Som en del av utviklingspakken inngår utendørs bordtennisbord som skal plasseres på en barneskole - så her kan kommunene oppfordre sine bordtennisklubber til å søke!

Les mer på Norges Bordtennisforbunds nettsider:

Klubbutviklingsprosjektet 2020 – «Alle skal med» - bordtennis.no (publisert 04.04.2020 - vi beklager at vi ikke tipset om dette tidligere)

Wavepool og elvebølge kan snart være spillemiddelberettiget

Brettforbundet har foreslått for Norges Idrettsforbund at anleggene wavepool og elvebølge skal være spillemiddelberettiget. Idrettsforbundet hørte på, og har lagt det inn som forslag til Kulturdepartementet, som beslutter om saken.

På Brettforbundets nettsider kan du lese mer om dette, og mer om anleggstypene:

Et stort steg for Wavepool og Elvebølge i Norge! - brettforbundet.no (publisert 22.04.2020)

Mange har søkt om støtte til skileikanlegg

Norges Skiforbund og SpareBank 1 Nord-Norge inviterte i desember klubber til å søke om midler til etablering av skileik/basisanlegg i Nord-Norge. KS Ski i Vågan kommune var en av de som søkte, og de forteller om planene sine i en video som Norges Skiforbund nylig la ut på sine nettsider.

Les mer og se video på Norges Skiforbunds nettside:

Samarbeider om skiglede - skiforbundet.no (publisert 23.04.2020)