Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 41 - 2021

Nyheter fra Norges Skiforbund, Norges Rytterforbund og Norges Tennisforbund

I denne ukens anleggsnytt kan du lese om hvordan terrenget ble utnyttet maksimalt i skileikanlegget på Mån, den offisielle åpningen av Kristiansund tennisklubbs klubbhus, at det nærmer seg søknadsfristen for "Krafttak for ridebanebunner" (15.11) og paneldebatt om rekrutteringsanlegg for skisport!

Optimal bruk av terrenget på skileikanlegget på Mån

I skileikanlegget på Mån i Vågå har man brukt terrenget optimalt til å lage kurver og svinger. Når vinteren snart kommer, byr anlegget nå på enda mer moro, med utbedret langrenncrosstrasé, større område for skiaktiviteter, to små hoppbakker og en liten big jump-bakke.

Les mer på Norges Skiforbunds nettsider:

Basisanlegg deluxe på Mån! - skiforbundet.no (publisert 01.10.2021)

Offisiell åpning av Kristiansund tennisklubbs klubbhus

Lørdag 2. oktober var det offisiell åpning av Kristiansand tennisklubbs nye klubbhus. Tennisklubben har vokst fra 12 til 202 medlemmer på rekordtid, og alle medlemmene får nå klubbhuset som sosial møteplass.

Les mer om åpningen på Norges Tennisforbunds nettside for nyheter, norsktennis.no:

-Klubbutvikling på sitt beste - norsktennis.no (publisert 05.10.2021)

Søknadsfrist 15.11 for "Krafttak for ridebanebunner"

Trenger din rideklubb ny ridebanebunn? Da kan dere kanskje søke midler fra ordningen "Krafttak for ridebanebunner"! På nettsidene til Norges Rytterforbund finner du mer informasjon, søknadskriterier og søknadsskjema:

Søk om tilskudd - Krafttak for ridebanebunner - rytter.no (publisert 07.10.2021)

Hvilket anlegg trengs i min klubb for å skape flere skiløpere?

Under arrangør- og anleggsseminaret fredag 22. oktober i Oslo blir det paneldebatt om rekrutteringsanlegg, og der får du forhåpentligvis også svar på spørsmålet i overskriften. Det er fremdeles mulig å melde seg på, så les mer og gjør nettopp det på Norges Skiforbunds nettsider:

Paneldebatt om rekrutteringsanlegg - skiforbundet.no (publisert 09.10.2021)