Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 43 - 2020

Nyheter fra Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Cykleforbund og Norges Motorsportforbund

Nyåpning av Nes Ski- og sykkelanlegg, fagdag med NSSF, byggingen av velodromen i Asker påbegynt, nordiske motorsportforbund samarbeider om miljøspørsmål og NSF og Skiforeningen arrangerer digitalt løypeseminar.

Artikkelen er mer enn 3 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nes Ski- og sykkelanlegg er som hentet ut ifra Norges Skiforbunds strategidokument

Nes Ski- og sykkelanlegg har siden oppstarten for ca. 25 år siden gradvis vokst og nylig ble anlegget "nyåpnet" med 1,5 km rulleskiløype. Skipresidenten omtaler anlegget som "et av Romerikes flotteste anlegg".

Utvidet rulleskiløype i Nes - skiforbundet.no (publisert 14.10.2020)

Fagdag med Norges Skiskytterforbund

Norges Skiskytterforbund inviterer klubber og kretser til en fagdag, der deler av programmet tar opp anleggsspørsmål (f.eks. bly på norske skiskytterbaner og NSSFs anleggsregister).

Program: fagmøte klubb og krets - skiskyting.no (publisert 17.10.2020)

Byggingen av velodromen i Asker har startet!

Kulturminister Abid Raja gravde ut det symbolske åpningslasset på byggeplassen denne uken. Anlegget skal stå ferdig høsten 2022, og blir da et senter for sykkelsporten på Østlandet. I tillegg vil Norges Cykleforbund flytte inn i lokaler som bygges i tilknytning til velodromen.

Abid Raja startet byggingen av Asker-velodromen - sykling.no (publisert 20.10.2020)

Nordisk miljøsamarbeid

Norges Motorsportforbund samarbeider med sine søsterorganisasjoner, og i et møte fikk miljøspørsmål stort fokus. På dagsordenen sto støy, biologisk mangfold, klimagassregnskap og elektrisk motorsport.

Nordisk motorsportmøte med miljø på dagsorden - nmfsport.no (publisert 21.10.2020)

Gratis løypewebinar

Norges Skiforbund og Skiforeningen arrangerer i år sitt Løypeseminar som et webinar 10. november. Det vil være gratis å delta. Programmet og mer informasjon finner du på Norges Skiforbunds nettsider: Velkommen til Løypeseminar 10. november kl. 18.00–21.00!

Løypeseminar 2020 - skiforbundet.no (publisert 22.10.2020)