Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 15 - 2020

Nyheter fra Norges Skøyteforbund, Norges Hundekjørerforbund og generelt om koronasituasjonen

Norges Skøyteforbund presenterer sine anleggsprioriteringer og Norges Hundekjørerforbund har laget mal for grunneieravtale. I tillegg har særforbundene kommet med informasjon om hvordan, eller hvorvidt, idrettene deres kan utføres på en forsvarlig måte. Noen idretter er ikke mulig å trene, mens andre er muliggjort med hjelp av noen tilpasninger. Generelt kan sies: Hold avstand og ikke ta på utstyr som andre tar på.

Artikkelen er mer enn 3 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Særforbundsnytt om koronasituasjonen

Alle særforbund i Norges idrettsforbund har fått i oppgave å komme med råd for aktivitet innen sine idretter. Noen har kommet med spesifikke råd for anleggsbruk, mens andre gir litt mer generelle råd.

Trøndelag idrettskrets har laget en oversikt over "Særforbundenes koronavettregler"

Du finner alle særforbund via Norges idrettsforbund sine nettsider:

Norges idrettsforbunds liste over særforbund - idrettsforbundet.no

Trenger du hjelp med hvor du skal se etter forskjellige idretter eller fysiske aktiviteter? Ta kontakt, så skal vi henvise deg videre: gia@siat.ntnu.no

Anleggsnytt fra særforbundene

Norges Skøyteforbunds anleggsprioriteringer

I forbindelse med ny Idrettsmelding har Norges Skøyteforbund bidratt med sine innspill, og publiserer informasjon om dette på sine nettsider. De lister også opp sine anleggsprioriteringer. Les mer på nettsidene deres:

Anleggsprioriteringer NSF 2020-2026 - nyhet hos Norges Skøyteforbund (publisert 01.04.2020) 

Norges Hundekjørerforbund har laget en kontraktsmal for avtale med grunneiere 

Norges Hundekjørerforbund har laget en kontraktsmal som deres klubber kan bruke ved inngåelse av avtaler med grunneiere til bruk av grunn til hundekjørerløype. Kanskje kan den brukes som inspirasjon for andre som vil lage grunneieravtaler? Les mer og last ned malen hos Norges Hundekjørerforbund:

Skal din klubb lage avtale med grunneiere om å bruke grunn til hundekjørerløype? - nyhet hos Norges Hundekjørerforbund (publisert 01.04.2020)