Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 13 - 2020

Idrettsaktiviteten i Norge har stoppet opp. Noen særforbund har vært nødt til å permittere sine ansatte, mens andre prøver å opprettholde sin administrasjon fra hjemmekontor. Uansett, i denne perioden vil noen henvendelser til særforbundene kanskje få litt lengre behandlingstid enn normalt.

Artikkelen er mer enn 3 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hvordan følge med?

Vi anbefaler generelt å følge med på bestemmelser fra myndighetene, kommunene og Norges idrettsforbund, samt at idrettslag holder seg oppdatert på informasjon fra sine særforbund. Generelt ser det ut til at de fleste særforbund råder sine lag å ikke ha idrettsanlegg åpne (dette gjelder både innendørs- og utendørsanlegg), men situasjonen utvikler seg stadig så alle anleggseiere bør følge med på anbefalinger fra myndigheter og særforbund.

Via denne lenken finner du en liste over særforbundene i norsk idrett på Norges idrettsforbunds nettsider

Norges idrettsforbund sin samleside om koronasituasjonen i norsk idrett

Anlegg som man kanskje trodde skulle være åpne

Selv idrettsanlegg som man kanskje tenker på som friluftsanlegg kan være anbefalt stengte. Dette gjelder f.eks. golfbaner: Norges Golfforbund skrev 16. mars en forklaring på hvorfor golfbanene bør stenges, selv om det er et utendørs idrettsanlegg med stor avstand mellom utøvere:

Nyhet på Norges Golfforbund sine nettsider: Hvorfor ber NGF om at golfbanen stenges?