Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 43 - 2022

Nyheter fra Norges Skiskytterforbund og Norges Skøyteforbund

I denne ukas anleggsnytt kan du lese at skiskytterforbundet er på jakt etter anleggskonsulent. Du kan også lese om at Maier Arena har mottatt fem millioner kroner, noe som gir håp om nytt overbygg på isflaten.

Norges skiskytterforbund søker anleggs- og arrangementskonsulent

Drømmer du om å legge til rette slik at norske skiskyttere får de beste anlegga og arrangementene? Da er drømmejobben ledig!

Norges Skiskytterforbund søker etter anleggs- og arrangementskonsulent. Ansvaret ligger i å følge opp samt videreutvikle alle skiskytteranlegg i Norge. Du vil også ha et overordnet ansvar for nasjonale konkurranser samt internasjonale arrangert i Norge. Frist for å søke er allerede første november.

Du kan lese mer om stillingen på skyskytterforbundets nettside: skiskyting.no - Vil du lage de beste skiskytterarrangementene og anleggene? (publisert 19.10.2022)

Millionstøtte til Maier Arena

Vestfold og Telemark fylkeskommune bevilger fem millioner kroner til bygging av tak og vegger på Maier Arena Tønsberg. Dette sikrer videre fremdrift for prosjektet, og drømmen om tak over isflaten lever videre. Det mangler fortsatt sikring for tiltalls millioner, men håpet er at bevilgningen skal stimulere næringslivet til å bli med på spleiselaget.

Maier Arena er en fullskala utendørs kunstisflate for skøyteaktivitet, med fasiliteter for både organisert og egenorganisert trening.

Mer info om bevilgningen og anlegget kan leses på skøyteforbundets nettside: skøyteforbundet.no - Millionstøtte til Maier Arena (publisert 20.10.2022)