Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 22 - 2022

Nyheter fra Norges Tennisforbund og Norges Orienteringsforbund

I denne ukens anleggsnytt kan du lese om åpningen av nye tennisbaner og Norges største pickleball-tilbud på Løten, og at Norges Orienteringsforbund har lansert ny app for tur-o. Les videre for å se anleggsnytt for uke 22!

Norges største pickleball-tilbud hos Løten Tennisklubb

Norges Tennisforbund kunne informere om åpningen av de nye utebanene på Løten. På anlegget til Løten Tennisklubb, som først ble åpnet i 2020, var det nå i mai 2022 åpning av nye utebaner. Banene har er bredt tilbud og består av 4 picklebaner, en hardcourt tennisbane og en grustennisbane. Pickleball er en lavterskel racketsport som spilles med perforerte plastballer, og innehar elementer fra racketsportene tennis, bordtennis og badminton. 

Løten TK innehar nå Norges største pickleball-tilbud, og de nye banene på Løten ble veldig godt mottatt på åpningsdagen:

Pickleballfeber på Løten tennisklubb - Norges Tennisforbund (publisert 20.05.2022)

Norges Orienteringsforbund har lansert ny app for tur-orientering

Mosjonstilbudet fra Norges Orienteringsforbund har blitt løftet med lanseringen av en ny app og nettside. Dette skal blant annet gjøre at det blir enklere registrere postene på tur-orientering. Det er allerede 10 000 poster ute fordelt over nesten hele landet, og oppfordringen fra forbundet er klar:

Last ned den nye tur-o Appen, og kom i gang med sesongen! - Norges Orienteringsforbund (publisert 27.05.2022)