Forside Baneanlegg i bueskyting

Baneanlegg i bueskyting

Du finner her en veileder for baneanlegg i bueskyting utarbeidet av Norges Bueskytterforbunds anleggsutvalg. Veilederen tar for seg trenings- og konkurranseanlegg for skive- og jakt/feltskyting.

Om veilederen

Heftet tar for seg trenings- og konkurranseanlegg for skive- og jakt/feltskyting. Det meste av stoffet er hentet fra ting vi (Norges Bueskytterforbunds anleggsutvalg, red.anm.) har sett i egne eller andre klubber, men noe er foreløpig bare ideer som ennå ikke er realisert. Spesielt gjelder dette forslag til klubbhus med innendørs treningsbane.

Vi (Norges Bueskytterforbunds anleggsutvalg, red.anm.) har først og fremst tenkt på nye klubber under arbeidet med heftet. Derfor har vi (Norges Bueskytterforbunds anleggsutvalg, red.anm.) lagt hovedvekten på anlegg av treningsbaner og utstyr til disse, men håper at også mer etablerte klubber kan finne saker av interesse. Enten ideer de kan utvikle videre på egen hånd eller tips for avvikling av Norgesmesterskap. Vi (Norges Bueskytterforbunds anleggsutvalg, red.anm.) ser gjerne at forslag blir sett på som impulser som kan utvikles videre rundt omkring i landet.