Anleggsnyheter ikon

Anleggsnytt fra særforbundene uke 7 - 2023

Nyheter fra Norges Bordtennisforbund, Norges Bryteforbund, Norges Bokseforbund, og Norges Kampsportforbund

I denne ukas anleggsnytt kan vi lese om Stavanger Bordtennisklubbs nye bordtennishall og om en ny brosjyre for tilrettelegging for paraidrett i kampsport.

Stavanger Bordtennisklubb har endelig fått et nytt lokale

Bordtennisklubben i Stavanger har sammen med bueskytterklubben og fekteklubben gått sammen om et nytt lokale tilrettelagt for deres aktiviteter. Anlegget muliggør et større aktivitetsnivå, og en kan lese at organiseringen av treninger etter nivå nå skal bli mer lettvint.

Artikkelen kan leses i sin helhet på bordtennisforbundet sin hjemmeside: Ny bordtennishall i Stavanger - bordtennis.no  (Publisert 06.02.2023)

Hvordan skal en tilrettelegge for paraidrett?

Norges Bryteforbund, Norges Bokseforbund og Norges Kampsportforbund har utarbeidet en brosjyre med enkle tips og veiledning til hvordan din klubb kan tilrettelegge for paraidrett, deriblant gjennom anleggenes utforming. Brosjyren er laget i samarbeid med studenter på NIH, som har vært i praksis i stillingen som parakonsulent i forbundene.

Brosjyrens innhold vil kunne være nyttig informasjon for alle som ønsker å tilrettelegge for paraidrett.

Les hele artikkelen og se brosjyren på Norges Bokseforbund sin nettsider: Brosjyre om paraidrett - boksing.no (Publisert uke 6, 2023)