Logo GIA

Velkommen til nye godeidrettsanlegg.no!

Det er med glede vi kan ønske dere velkommen til den nye versjonen av godeidrettsanlegg.no. Trenger du litt hjelp for å finne frem? Les da denne saken!

Hvordan bruke godeidrettsanlegg.no?

Her får du en kort gjennomgang av hvordan du bruker og finner frem på nye godeidrettsanlegg.no. Ta gjerne kontakt dersom vi skal hjelpe til med å finne informasjon!

Forsiden

Øverst på forsiden finner du en bildekarusell med de seneste forbildeanleggene som vi har presentert på godeidrettsanlegg.no. Klikker du på "Se flere forbildeanlegg" kommer du til oversiktssiden for samtlige forbildeanlegg.

Under finner du snarveier, både interne og eksterne, til nyttige sider.

Deretter følger aktuelt, som er de seneste nyhetene, veilederne, verktøyene og publikasjonene som er lagt inn på godeidrettsanlegg.no. Klikker du på "Se flere aktueltsaker", kommer du til søkesiden med alt innhold på godeidrettsanlegg.no, sortert på nyeste dato.

Hovedmenyen

Via hovedmenyen kan du gå inn på anleggstyper, forbildeanlegg, tema eller dokumenter.

Illustrasjonsbilde hovedmenyen

Anleggstyper

Vet du hvilken anleggstype du ønsker informasjon om? Da er dette den beste inngangen for deg. Her listes alle anleggstyper vi har informasjon om opp alfabetisk. Du kan bla gjennom listen, eller gå rett til forbokstaven på anleggstypen du søker.

Forbildeanlegg

På denne siden finner du alle våre forbildeanlegg, som kan sorteres på dato og navn. Hit går du dersom du er generelt interessert i idretts- og nærmiljøanlegg og ønsker inspirasjon.

Tema

Via tema, og dess undermenyer, finner du forskjellige temaer og informasjon om disse. F.eks. "Bruk og behov", "Finansiering og spillemidler" og "Hvordan realisere anleggsdrømmen".

Dokumenter

Her finner du alle veiledere, verktøy og publikasjoner.

Søk

Bruk gjerne søkefunksjonen for å finne det du er på jakt etter. Klikk direkte på forstørrelsesglasset for å komme til søkesiden, der du også kan filtrere informasjonen.

Om innholdstypene

Generelt for alle artikler, anleggstyper og temasider

Alle artikler er bygget opp ganske likt, med en hoveddel, snarveier, kontaktinformasjon og så nederst relaterte artikler. De relaterte artiklene er enten valgt ut sammen med samarbeidspartnerne våre, eller der automatisk, sortert på dato.

Anleggstyper

Disse sidene presenterer idretts- og nærmiljøanlegg med kort informasjon om anleggstypen, hvem man kan kontakte for mer informasjon, banemål og tekniske krav og relevante linker koblet til anleggstypen.

Nyheter

Nyheter fra NTNU SIAT (som driver godeidrettsanlegg.no), særforbund, regjeringen og Kulturdepartementet, Norges idrettsforbund med flere, som handler om idretts- og nærmiljøanlegg.

Forbildeanlegg

Forbildeanlegg er idretts- og nærmiljøanlegg til inspirasjon, etter forslag fra f.eks. særforbund. Dette er anlegg som på én eller flere måter fremstår som gode og som kan gi nyttig informasjon. Her finner du blant annet fakta om anlegget, bilder, tegninger og kontaktperson(er) for mer informasjon.

Publikasjoner

Blant publikasjonene finner du gode studentoppgaver, phd-avhandlinger, rapporter og andre publikasjoner om idretts- og nærmiljøanlegg.

Temasider

Temasidene er bygget opp på samme måte som anleggstypene, men omhandler et mer generelt tema, som f.eks. inneklima, miljø og idrett og finansiering.

Veiledere

Veilederne er publisert av f.eks. Kulturdepartementet, Miljødirektoratet og særforbund.

Verktøy

Verktøyene består av støttedokumenter, brosjyrer og spesialinformasjon, f.eks. teknisk beskrivelse av turnapparater og rulleskivettregler.

Søkesiden

Du kommer til søkesiden ved å klikke på forstørrelsesglasset.

Her kan du søke på ord, men du kan også velge å bruke filtreringen (uten søkeord). Nederst i filteret kan du filtrere på anleggstyper.

Vi hjelper deg gjerne!

Trenger du hjelp med å finne frem? Ikke nøl med å ta kontakt!

gia@siat.ntnu.no