Hvordan gå frem?

Hvordan gå frem?

Hvordan skal dere realisere anleggsdrømmen? Hvordan bruke godeidrettsanlegg.no?

Prosjektmodellen

Prosjektgjennomføringsmodellen er skrevet ved NTNU for godeidrettsanlegg.no. Modellens målsetting er å bidra til bygging av bedre idrettsanlegg gjennom kompetanseheving og bevisstgjøring gjennom hele prosessen fra idé til drift. Gå til Prosjektmodellen.

Hurtigguide

Oslo idrettskrets har laget en hurtigguide for hvordan man kan begynne prosessen. Gå til guiden.

Inspirasjonsguide for tilgjengelige idrettsbygg

Handicapidrættens Videnscenter i Danmark driver nettstedet Idrætsrum for alle, et inspirasjonsverktøy for tilgjengelige idrettsbygg. Se mer her.

Hvordan bruke godeidrettsanlegg.no?

For å finne frem på godeidrettsanlegg.no anbefaler vi å bruke søkefeltet med filtrering. Du finner også mye innhold ved å benytte hovedmenyen. Godeidrettsanlegg.no fungerer som et bibliotek med artikler og faktasider som kan være nyttig for den som lurer på noe om idrettsanlegg. Alt innhold er oppdelt i forskjellige typer: aktuelt, forbildeanlegg, publikasjon, temaside, veiledere og verktøy. I tillegg finnes bruker og informasjon og prosjektmodell

 

Aktuelt

På forsiden publiseres aktueltsaker om idrettsanlegg. Disse sakene er nyheter fra SIAT som driver godeidrettsanlegg.no, regjeringen og Kulturdepartementet, særforbund, Norges idrettsforbund, kommuner og andre aktører og organisasjoner.

 

Bruker

Brukerne er de som administrerer godeidrettsanlegg.no. 

 

Forbildeanlegg

Forbildeanlegg er idrettsanlegg til inspirasjon. Dette er anlegg som på én eller flere måter fremstår som gode og som kan gi nyttig informasjon. Her finner du blant annet fakta om anlegget, bilder, tegninger og kontaktperson for mer informasjon.

 

Informasjon

Informasjonssidene er alt ifra relevante linker til brukervilkår og personvernerklæring, dvs, sider som ikke er direkte knyttet til idrettsanlegg.

 

Prosjektmodell

Prosjektmodellen er godeidrettsanlegg.no sin gjennomføringsmodell for idrettsanlegg. På forsiden kan man velge å laste ned dokumentet, men man kan også å lese eller jobbe med det interaktivt på godeidrettsanlegg.no. Sider av innholdstypen prosjektmodell er altså de ulike delene i modellen.

 

Publikasjon

Blant publikasjonene finner du gode studentoppgaver, phd-avhandlinger, rapporter og andre publikasjoner om idrettsanlegg.

 

Temaside

De fleste idrettsanleggstypene har en temaside med kort informasjon og relevante linker koblet til den idretten. Du kan også finne temasider om andre emner, som f.eks. Miljø og idrett, Finansiering og Nærmiljøanlegg.

 

Veiledere

Veilederne er publisert av f.eks. Kulturdepartementet, Miljødirektoratet og særforbund.

 

Verktøy

Verktøyene består av støttedokumenter og spesialinformasjon, f.eks. teknisk beskrivelse av turnapparater og rulleskivettregler.

 

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe. Vi hjelper deg gjerne med å finne det du søker på godeidrettsanlegg.no, eller setter deg i kontakt med riktig person i idrettsnorge. Send oss en epost på gia@siat.ntnu.no.

 

Annen informasjon