Brukervilkår og personvernerklæring

Brukervilkår og personvernerklæring

Her finner du brukervilkår og personvernerklæring for godeidrettsanlegg.no samt nyhetsbrevet.

Brukervilkår

godeidrettsanlegg.no (GIA), er publisert utelukkende til informasjonsformål. Innholdet er basert på pålitelige kilder og utarbeidet i god tro. Ikke i noe tilfelle skal GIA, NTNU eller forfatterne være ansvarlig for direkte eller indirekte følgeskader som skyldes bruk av denne informasjonen. 

Personvernerklæring

NTNU Senter for idrettsanlegg og teknologi er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger brukere har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og nyhetsbrevet vårt. 

Nettstedet godeidrettsanlegg.no

Behandling av personopplysninger på godeidrettsanlegg.no

Webredaktørene ved godeidrettsanlegg.no har det daglige ansvaret for Gode idrettsanleggs behandlinger av personopplysninger på godeidrettsanlegg.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig å for den som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger, som å angi epostadresse for å melde seg opp til nyhetsbrevet. Dersom du skal logge deg på, hvilket i dag kun gjelder dem som administrerer godeidrettsanlegg.no, kan du velge å angi andre opplysninger som adresse, telefonnummer og firma, i tillegg til påkrevd epostadresse og brukernavn. Dette er helt frivillig. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler, også kalt cookies, er små datafiler som lagres på brukerens harddisk. Dataene gjør det mulig å «huske» brukeren.

Ved å benytte godeidrettsanlegg.no, samtykker du i at vi kan etterlate informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler for din nettleser, kan du gjøre dette via nettleserens sikkerhetsinnstillinger.  Mer om fremgangsmåte nederst på siden ntnu.no/informasjonskapsler

Gode idrettsanlegg bruker informasjonskapsler for å utarbeide nettstedsstatistikk. Gode idrettsanlegg benytter aldri informasjonskapsler med hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

De informasjonskapsler som brukes er:

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

__utma

Statistikk: Skiller brukere og brukersesjoner

Google Analytics

__utmb

Statistikk: Brukes for å  identifisere nye brukersesjoner/besøk

Google Analytics

__utmc

Statistikk: Brukes i kombinasjon med __utmb-informasjonskapselen for å identifisere avslutning av  brukersesjoner/besøk

Google Analytics

__utmt

Statistikk: Regulerer hastigheten på data som sendes til Google Analytics

Google Analytics

__utmv

Statistikk: Brukes for å lagre tilpasset variabeldata for besøkeren

Google Analytics

__utmz

Statistikk: Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden

Google Analytics

has_js

Nødvendig for å unngå en feil hvis brukeren har javascript deaktivert i nettleseren

Drupal

 

Nettstedsstatistikk

Gode idrettsanlegg får sin statistikk fra Google Analytics. Det medfører at din bruk av våre nettsider, inklusiv din IP-adresse, kan bli overført til Google. Gode idrettsanlegg benytter Google Analytics sin anonymiseringsfunksjon som sørger for at de siste sifrene i brukerens IP-adresse blir maskert ved innsamling. IP-maskeringen skjer så snart data er mottatt av Google Analytics' innsamlingsverk, før det blir lagret, og blir behandlet i tråd med Googles personvernpolicy.

Det samles inn informasjon om blant annet:

  • Din enhet og internettilkobling
  • Geografisk posisjon
  • Nedlastninger og klikk på linker/epostadresser

Personvern og vilkår Google.

Statistikken er brukt for rapportering til Kulturdepartementet, for intern rapportering og for å forbedre nettsidenes funksjon og innhold. Vi bruker også informasjonen for å videreutvikle aktivitetene våre.

Nyhetsbrevet

Gode idrettsanlegg bruker MailChimp for å distribuere nyhetsbrev. For at du skal kunne abonnere, må vi ha en epostadresse til deg. Å abonnere er frivillig. Prosjektleder for Gode idrettsanlegg har det daglige ansvaret for behandling av epostadressene, med samtykke som behandlingsgrunnlag. Når du melder deg opp til nyhetsbrevet, gir du samtykke til at vi lagrer epostadressen for å sende deg nyhetsbrev, samt for å sende direkte epost ved behov, f.eks. ved viktige oppdateringer angående nyhetsbrevstjenesten. Vi benytter ikke epostadressen til å sende reklame.

Du kan når som helst melde deg av, samt be oss om å slette opplysningene dine. Ved å melde deg opp til nyhetsbrevet, godkjenner du også MailChimps personvern og vilkår, se Privacy Policy and Terms. Via MailChimp, får vi opplysninger om når du åpnet nyhetsbrevet, hvilket innhold du klikket på og hvilken epostklient du oftest bruker.

Ta kontakt på gia@siat.ntnu.no dersom du har spørsmål.

Annen informasjon