Hvem fortjener å vinne prisen "Årets Idrettsanlegg 2020"?

Hvem fortjener å vinne prisen "Årets Idrettsanlegg 2020"?

Brukere har vurdert dette innholdet. Vi ville satt pris på din vurdering også. Logg inn og gi din vurdering!


Hvilket anlegg synes du skal kåres til Årets idrettsanlegg 2020? Tidligere vinnere er Lislebyhallen, Oslo skatehall, Gamlingen utendørs svømmeanlegg og Bugården ishall. Prisen går til et idrettsanlegg som innbyr både til organisert og egenorganisert aktivitet.

Prisen Årets idrettsanlegg er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund, Kulturdepartementet og BAD, PARK og IDRETT.

Prisen skal deles ut under BAD, PARK OG IDRETT’s Anleggsseminar i Oslo, juni 2020.

Prisen Årets idrettsanlegg tildeles idrettsanlegg som innbyr til organisert og uorganisert aktivitet. Anlegget skal være av høy kvalitet, og være en miljøfaktor av både fysisk og sosial karakter. Prisen Årets idrettsanlegg består av en plakett i tillegg til diplom og kr 30 000. Plaketten skal senere monteres på et hensiktsmessig sted på anlegget. Prisen tildeles anleggseieren. Anlegget skal være godkjent for spillemidler, og ferdigstilt når det søkes. Anlegget skal ikke være mer enn fem år gammelt. Søknaden skal inneholde en kort beskrivelse av anlegget i forhold til kriteriene og bilder av anlegget. Anleggseiere, kommuner og idretten kan søke. Det kan søkes flere ganger.

Se BAD, PARK og IDRETT sin side for søknadsskjema.

Søknadsfrist er 15. mars. Sjekk ut denne siden for mer informasjon og kontaktinformasjon: Årets idrettsanlegg 2020 - BAD, PARK og IDRETT

Annen informasjon