Flerbrukshallen "Kuleisen" er nå offisielt åpen

Flerbrukshallen "Kuleisen" er nå offisielt åpen

Brukere har vurdert dette innholdet. Vi ville satt pris på din vurdering også. Logg inn og gi din vurdering!


Fredag 18.januar var det offisiell åpning av den nye flerbrukshallen til Haugesund Pistolklubb og Haugesund Curlingklubb. "Kuleisen" er resultatet av et samarbeid mellom to klubber fra hver sin idrett, og er med det en unik idrettshall som huser både curlingbaner og skytebaner. Flerbrukshallen er i sin helhet finansiert gjennom dugnadsarbeid av de to klubbene, spillemidler, ulike tilskudd, sponsorer, egenkapital og lån.

Det er Norges Skytterforbund som omtaler åpningen på sine sider:

Den nye toetasjershallen er tegnet av Brekke Helgeland Brekke, og rommer i første etasje en 50 meter skytebane med opptil 12 baner og en 25 meters skytebane med opptil 24 baner, samt opp mot 70 standplasser til luftpistol i tillegg til garderober, møterom og klubbrom. Andre etasje er satt av til curling og rommer fire fullskala curlingbaner, klubbrom, møterom, selskapslokale og en kafé med toppmoderne audiovisuelle fasiliteter, distriktets beste WiFi, samt panoramavinduer inn mot banene.

 

Les hele saken og se videoer fra åpningen på forbundets side: Unikt i verden: Flerbrukshallen «Kuleisen» er nå offisielt åpen (2019).

Du kan også se et innslag fra åpningen fra TV Haugaland: Åpnet med knall og fall (2019) og lese hva Norges Curlingforbund skriver på sine nettsider: Kuleisen åpnet i dag (2019).

Vi i Gode idrettsanlegg gratulerer Haugesund og klubbene med ny idrettshall!

Bilde fra curlingdelen. Foto: Tone Gjelsvik West

Annen informasjon

18 resultat(er)
Nedenfor vil du finne relatert innhold.
Innholdstype: Publikasjon

Bacheloroppgave: Vurdering av smeltevann fra innendørs ishall (2016)

Denne oppgaven, skrevet våren 2016 ved NTNU, undersøker potensialet for gjenbruk av smeltevann til isproduksjon og -preparering i en ishall.

Innholdstype: Temaside

Banemål og areal

Når man detaljprosjekterer et idrettsanlegg er det viktig at man vet hvilke mål og krav som skal tilfredsstilles. Under finnes lenker til banemål, veiledere og tekniske krav. Det anbefales også at...

Innholdstype: Veiledere

Forskrifter om anlegg av, kontroll med og godkjennelse av sivile skytebaner av 1. juli 1988

Du finner her forskrifter, utforming og sikkerhetsbestemmelser for sivile skytebaner.

Innholdstype: Forbildeanlegg
Foto: Fosnes kommune

Fyret flerbrukshus

Våren 2010 ble Fosnes kommune nødt til å stenge det eksisterende svømmebassenget på Jøa på grunn av for dårlig teknisk stand. I forbindelse med planlegging av nytt bad ble det lagt til rette for et...

Innholdstype: Veiledere

Generelle tekniske regler

Dette er en veileder med tekniske regler for skyttersporten. Veilederen er utarbeidet av Norges Skytterforbund med grunnlag i International Shooting Sport Federations General Technical Rules. Dette...

Innholdstype: Verktøy

Hvilke faktorer påvirker iskvaliteten?

Dette infobladet utarbeidet av US Figure Skating adresserer faktorer som påvirker iskvaliteten i en ishall. Vannkvalitet, vanntemperatur, istemperatur, lufttemperatur og luftfuktighet er temaene i...

Innholdstype: Veiledere
Idrettshaller - Planlegging og bygging

Idrettshaller - Planlegging og bygging

Denne veilederen utgitt av Kulturdepartementet (2016), i samarbeid med Norges idrettsforbund, olympiske og paralympiske komité og aktuelle særforbund, dreier seg om idrettshallen; en hall som brukes...

Innholdstype: Temaside

Isanlegg

Du vil her finne nyttige linker til nasjonale og internasjonale forbund, anleggsmanualer, veiledere og banemål til de ulike anleggstypene.

Innholdstype: Veiledere

Ispreparering i Vancouver 2010

Du finner her et informasjonsblad som omhandler is og ispreparering utarbeidet til de Olympiske vinterlekene i Vancouver 2010.

Innholdstype: Forbildeanlegg
Foto: Byggeindustrien, Trond Joelson

Jessheim Is- og Flerbrukshall

Jessheim Is- og Flerbrukshall ligger i utkanten av Jessheim sentrum, i Ullensaker kommune, Akershus. Anlegget sto ferdig i januar 2014, og er kommunens første innendørstilbud for isidretter.

Sider