Anleggsnytt fra særforbundene uke 15 - 2020

Anleggsnytt fra særforbundene uke 15 - 2020

Brukere har vurdert dette innholdet. Vi ville satt pris på din vurdering også. Logg inn og gi din vurdering!


Norges Skøyteforbund presenterer sine anleggsprioriteringer og Norges Hundekjørerforbund har laget mal for grunneieravtale. I tillegg har særforbundene kommet med informasjon om hvordan, eller hvorvidt, idrettene deres kan utføres på en forsvarlig måte. Noen idretter er ikke mulig å trene, mens andre er muliggjort med hjelp av noen tilpasninger. Generelt kan sies: Hold avstand og ikke ta på utstyr andre tar på.

Særforbundsnytt om koronasituasjonen

Alle særforbund i Norges idrettsforbund har fått i oppgave å komme med råd for aktivitet innen sine idretter. Noen har kommet med spesifikke råd for anleggsbruk, mens andre gir litt mer generelle råd.

Trøndelag idrettskrets har laget en oversikt over "Særforbundenes koronavettregler" 

Du finner alle særforbund via Norges idrettsforbund sine nettsider:

Norges idrettsforbunds liste over særforbund - idrettsforbundet.no

Trenger du hjelp med hvor du skal se etter forskjellige idretter eller fysiske aktiviteter? Ta kontakt, så skal vi henvise deg videre: gia@siat.ntnu.no

Anleggsnytt fra særforbundene

Norges Skøyteforbunds anleggsprioriteringer

I forbindelse med ny Idrettsmelding har Norges Skøyteforbund bidratt med sine innspill, og publiserer informasjon om dette på sine nettsider. De lister også opp sine anleggsprioriteringer. Les mer på nettsidene deres:

Anleggsprioriteringer NSF 2020-2026 - nyhet hos Norges Skøyteforbund (publisert 01.04.2020) 

Norges Hundekjørerforbund har laget en kontraktsmal for avtale med grunneiere 

Norges Hundekjørerforbund har laget en kontraktmal som deres klubber kan bruke ved inngåelse av avtaler med grunneiere til bruk av grunn til hundekjørerløype. Kanskje kan den brukes som inspirasjon for andre som vil lage grunneieravtaler? Les mer og last ned malen hos Norges Hundekjørerforbund:

Skal din klubb lage avtale med grunneiere om å bruke grunn til hundekjørerløype? - nyhet hos Norges Hundekjørerforbund (publisert 01.04.2020)

Annen informasjon

21 resultat(er)
Nedenfor vil du finne relatert innhold.
Innholdstype: Aktuelt
Logoer NLF, NBF og NSF

Anleggsnytt fra særforbundene uke 48

Norges Luftsportforbund skriver om årets Guide til vinterflygning, Norges Bandyforbund er kritiske til at Valle Hovin ikke blir islagt i vinter og Norges Skytterforbund rapporterer fra en rettssak...

Innholdstype: Publikasjon

Bacheloroppgave: Oppvarming av tribuneseter i ishall (2015)

Oppgaven omfatter utvikling av et konsept for oppvarming i en ishall. Tre alternativer er diskutert, og konklusjon er at bruk av setevarme gir best komfort og lavest energibehov. Systemet er...

Innholdstype: Publikasjon

Bacheloroppgave: Vurdering av smeltevann fra innendørs ishall (2016)

Denne oppgaven, skrevet våren 2016 ved NTNU, undersøker potensialet for gjenbruk av smeltevann til isproduksjon og -preparering i en ishall.

Innholdstype: Aktuelt

Fremtidens idretts- og fritidsanlegg - status i Sverige

I slutten av januar ble konferansen "Framtidens idrotts- och fritidsanläggningar" arrangert i Sverige. GIA deltok på konferansen for å holde seg oppdatert på hva som skjer innen...

Innholdstype: Temaside

Hundesportanlegg

Du vil her finne nyttig informasjon om hundesportanlegg.

Innholdstype: Verktøy

Hvilke faktorer påvirker iskvaliteten?

Dette infobladet utarbeidet av US Figure Skating adresserer faktorer som påvirker iskvaliteten i en ishall. Vannkvalitet, vanntemperatur, istemperatur, lufttemperatur og luftfuktighet er temaene i...

Innholdstype: Temaside

Isanlegg

Du vil her finne nyttige linker til nasjonale og internasjonale forbund, anleggsmanualer, veiledere og banemål til de ulike anleggstypene.

Innholdstype: Veiledere

Ispreparering i Vancouver 2010

Du finner her et informasjonsblad som omhandler is og ispreparering utarbeidet til de Olympiske vinterlekene i Vancouver 2010.

Innholdstype: Forbildeanlegg
Foto: Byggeindustrien, Trond Joelson

Jessheim Is- og Flerbrukshall

Jessheim Is- og Flerbrukshall ligger i utkanten av Jessheim sentrum, i Ullensaker kommune, Akershus. Anlegget sto ferdig i januar 2014, og er kommunens første innendørstilbud for isidretter.

Innholdstype: Veiledere
Konsepthall Curling

Konsepthall Curling

I 2015 kom Norges Curlingforbund med en oppdatert versjon av rapporten ”Konsepthall Curling” fra 2007 . Rapporten er en teknisk og økonomisk veileder for bygging av curlinghaller.

Sider